РОЗДІЛ І. Типове обладнання для механізації переробки сільськогосподарської продукції

Призначення та класифікація підйомного обладнання, коротка характеристика обладнання та його конструктивні відмінності.

Шляхи використання підйомного обладнання в загальному процесі механізації переробки сільськогосподарської продукції

ЛПР: Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань транспортера

Конструктивні особливості інших типів мийних машин (стандартні тунельні, модульні тунельні, універсальні, спеціальні), їх переваги і недоліки

ЛПР: Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань універсальної мийної машини

Загальні схеми (способи) подрібнення сировини

Конструктивні особливості інших типів мийних машин (стандартні тунельні, модульні тунельні, універсальні, спеціальні), їх переваги і недоліки

Основні принципи вибору мийних машин і методика визначення їх кількості на технологічну лінію

Будова і принцип роботи напівавтоматичних та автоматичних закатувальних машин

ЛПР: Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань напівавтоматичної закатувальної машини

Основні принципи вибору тари для зберігання і транспортування сировини та продукції, методика визначення її кількості для забезпечення безперебійної роботи виробничого циклу

Основні принципи вибору холодильного обладнання та їх розміщення

Типи систем повітророзподілу в камерах зберігання харчових продуктів

Методика розрахунку норм часу на виконання механізованих робіт, переробки сільськогосподарської продукції

Немає коментарів:

Дописати коментар