РОЗДІЛ І. Типове обладнання для механізації переробки сільськогосподарської продукції
Призначення та класифікація підйомного обладнання, коротка характеристика обладнання та його конструктивні відмінності.
Шляхи використання підйомного обладнання в загальному процесі механізації переробки сільськогосподарської продукції
ЛПР: Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань транспортера
Конструктивні особливості інших типів мийних машин (стандартні тунельні, модульні тунельні, універсальні, спеціальні), їх переваги і недоліки
ЛПР: Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань універсальної мийної машини
Загальні схеми (способи) подрібнення сировини
Конструктивні особливості інших типів мийних машин (стандартні тунельні, модульні тунельні, універсальні, спеціальні), їх переваги і недоліки
Основні принципи вибору мийних машин і методика визначення їх кількості на технологічну лінію
Будова і принцип роботи напівавтоматичних та автоматичних закатувальних машин
ЛПР: Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань напівавтоматичної закатувальної машини
Основні принципи вибору тари для зберігання і транспортування сировини та продукції, методика визначення її кількості для забезпечення безперебійної роботи виробничого циклу
Основні принципи вибору холодильного обладнання та їх розміщення
Типи систем повітророзподілу в камерах зберігання харчових продуктів
Методика розрахунку норм часу на виконання механізованих робіт, переробки сільськогосподарської продукції
Немає коментарів:
Дописати коментар