РОЗДІЛ ІІ. ХАРАКТЕРНІ МАШИНИ І ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ МЕХАНІЗАЦІЇ ПЕРЕРОБКИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ
Машини для лущення, шліфування, подрібнення зерна, сортування зернових продуктів
ЛПР: Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань вальцьового млина
Будова та принцип роботи тістомісильних та тістоділильних машин
Машини для виробництва кондитерських виробів
ЛПР: Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань тістомісильної машини
Будова і принцип роботи шнекових пресів
Будова і принцип роботи апаратів для концентрування плодово-ягідних соків
Будова і принцип роботи обладнання для подрібнення м’яса
Обладнання для механізації переробки риби
ЛПР: Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулю¬вань подрібнювача м’яса
ЛПР: Обладнання для термічної обробки м’ясних виробів
Основні етапи технологічного процесу переробки молока
Методика визначення продуктивності сепаратора молока
ЛПР: Обладнання для механічної та теплової обробки молока
Будова і принцип роботи машин для шеретування (обрушення) насіння
Будова і принцип роботи машин для подрібнення ядра (вальцьовий верстат)
Немає коментарів:
Дописати коментар