РОЗДІЛ ІІ. ХАРАКТЕРНІ МАШИНИ І ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ МЕХАНІЗАЦІЇ ПЕРЕРОБКИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ

  РОЗДІЛ ІІ. ХАРАКТЕРНІ МАШИНИ І ОБЛАДНАННЯ 

ДЛЯ МЕХАНІЗАЦІЇ ПЕРЕРОБКИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ

Машини для лущення, шліфування, подрібнення зерна, сортування зернових продуктів

ЛПР: Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань вальцьового млина

Будова та принцип роботи тістомісильних та тістоділильних машин

Машини для виробництва кондитерських виробів

ЛПР: Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань тістомісильної машини

Будова і принцип роботи шнекових пресів

Будова і принцип роботи апаратів для концентрування плодово-ягідних соків

Будова і принцип роботи обладнання для подрібнення м’яса

Обладнання для механізації переробки риби

ЛПР: Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулю¬вань подрібнювача м’яса

ЛПР: Обладнання для термічної обробки м’ясних виробів

Основні етапи технологічного процесу переробки молока

Методика визначення продуктивності сепаратора молока

ЛПР: Обладнання для механічної та теплової обробки молока

Будова і принцип роботи машин для шеретування (обрушення) насіння

Будова і принцип роботи машин для подрібнення ядра (вальцьовий верстат)

Немає коментарів:

Дописати коментар